Schilderen

Willems Renovatie, aannemer in schilderwerken zoals het schilderen van gevels, buitenmuren en buitenschrijnwerk, het aanbrengen van dampdoorlaatbare verven.

Gevel schilderen, buitenmuren schilderen

Wij doen alle buitenschilderwerken zoals gevel, buitenmuren, tuinmuren, tuinhuizen, garages, hekwerk, poorten, deuren en ramen etc. van kleine of grote gebouwen op eender welke ondergrond met kwalitatieve verf.

Alle schrijnwerk, hout, metaal, staal, baksteen, steen, beton kunnen door ons geschilderd worden waarbij we over alle middelen beschikken om niet alleen het schilderwerk uit te voeren maar ook om de nodige voorbereidingen en deffecten te kunnen uitwerken vooraleer er kan geschilderd worden. Buitenmuren schilderen kan gaan van gevel tot tuinmuur of van garage tot terrasmuur, zolang de schilderwerken buiten moeten worden uitgevoerd staat Willems Renovatie voor u klaar !

Het is niet alleen een groot voordeel dat wij ervaring hebben met gevels schilderen, maar ook dat wij tegelijk andere mogelijke beschadigingen of slijtages aan uw gevel kunnen herstellen vooraleer we uw gevel schilderen zoals bv. herinvoegen, reinigen of barsten wegwerken.

Hoe schilderen wij uw gevel ?

Gevel schilderen, buitenmuren schilderen

Het schilderen van uw gevels doen we met de grootste zorg en ook met oog voor detail, zo kunnen we u ook de kwaliteit in afwerking geven die we beloven.

  • Eerst monteren we de steigers en plaatsen beschermfolie rond ramen, deuren en op de grond.
  • We verwijderen eerst het mos, stof en andere vuilen door middel van een hogedrukreiniger want de ondergrond moet proper zijn.
  • Als er na de reiniging nog mos-resten op de gevel aanwezig zijn, worden deze eerst behandeld met een anti-mosproduct.
  • Na enkele dagen wordt er gecontroleerd of de muren goed droog zijn en of er geen vochtige plekken meer op de gevel aanwezig zijn.
  • Indien er nog vochtige plekken voorkomen gaan we eerst op zoek naar de oorzaak hiervan.
  • Deze vochtige plekken kunnen te wijten zijn aan een defecte goot, waterafvoer of dakrand en dan dient dit eerst hersteld te worden alvorens we verder kunnen gaan.
  • Vervolgens worden alle loszittende en beschadigde voegen verwijderd en terug bijgewerkt.
  • Dan schilderen of verven we twee lagen dampdoorlaatbare hoog kwalitatieve verven op de gevel of buitenmuren.
  • Als voorlaatste controleren we met de klant of dat alles naar wens is.
  • En als laatst ruimen de werf nestjes op en nemen het afval mee.
Gevel schilderen, buitenmuren schilderen


Voorbeelden

Image Description

Arendonk schilderwerken

Image Description

Schilderwerken te Meerhout

Over ons

Willems Gevelrenovatie, voorziet in een totaalrenovatie voor uw woning, hydrofuge, kaleien, reiniging, bepleistering, schilderen, voegen, ...
U kan bij ons terecht!

Enkele projecten

Contact

Wetsberg 23
3980 Tessenderlo (Limburg - Belgiƫ)