Verf verwijderen

Willems Renovatie, aannemer in het verwijderen van verf met een zandstraaltechniek en bijkomende afbijtpasta.

Verf verwijderen op gevel en buitenmurenVerf verwijderen van een gevel of muur is een onbegonnen werk als doe-het-zelver.
Gelukkig zijn er erkende aannemers zoals Willems Renovatie die er de ervaring en het materiaal voor hebben.
Met onze speciale technieken zorgen we ervoor dat u uw te behandelen materiaal verveloos terug krijgt en u terug kan genieten van de oorspronkelijke identiteit van uw gevel of muur.

Eerst behandelen wij de verf een paar keer met een afbijtpasta naargelang de lagen verf op de gevel of muur herhalen we die handeling.
Daarna wordt de overige verf verwijderd met een lichte nevelstraling zodat de identiteit van de steen niet verloren gaat.
Vervolgens zullen we de voegen uitslijpen en heropvoegen, deze bewerking is onvermijdelijk vermits de poreusheid van de voegen ervoor zorgt dat de verf die moet verwijdert worden te ver in de voegen is ingedrongen en zal lijden onder de afbijtpasta en nevelstraling.

Prijsaanvraag Verf verwijderen

* Verplicht veldWillems Renovatie, uw aannemer in algemene gevelrenovatie kan u garanderen dat wij u de vakkennis en materialen kunnen aanbieden om uw gevelrenovatie uit te voeren.

Tevens garanderen wij uw privacy in verband met uw gegevens op dit offerte formulier en verzekeren u dat deze offerte aanvraag enkel naar de zaakvoerders Willems Renovatie wordt verzonden.